Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (2.81 secunde)
La doua dintre acestea - "Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor", prin care statul sustine integral cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare realizarii transferului afacerilor, si "Programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit" - inregistrarea se face pana la epuizarea bugetului.
Romania va scadea anul viitor zece pozitii, ajungand pe locul 55, intr-un top al Bancii Mondiale (BM) privind cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urma unor tari precum Bulgaria, Azerbaidjan, Botswana sau statele Baltice.
Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, spune intr-un interviu pentru Revista 22 ca parteneriatele cu FMI si alte institutii financiare sunt necesare Romaniei pentru a gasi solutii la problemele complexe ale economiei.
Ingrediente necesare: ... In acest timp, adaugam si tarhonul tocat si mai punem sare dupa gust . ... Ingrediente necesare: ... Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fasii subtiri. In vas, se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.
Nutritionist Camelia Olteanu) Oul reprezinta cel mai complet aliment, continand toate substantele necesare organismului. Este bogat in proteine cu inalta valoare biologica, grasimi, vitamine si minerale. In plus, in oua raportul dintre colesterolul rau si cel bun este perfect echilibrat, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu.
Intr-o societate in care coruptia este o lege, iar legea este frecvent corupta, cum sa ne asteptam ca, intr-un domeniu, in speta cel al invatamantului, lucrurile sa fie curate ca lacrima! ... E adevarat ca acest fenomen al dezinteresului pentru invatatura este perceptibil in multe tari.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Judecatorii Curtii Constitutionale in pragul colapsului. ... Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Dupa ce a obtinut sprijinul liberalilor la adoptarea legii pensiilor, social-democratul Mircea Geoana cere acum Guvernului sa aplice doua legi votate in 2004, legi care se refera la acordarea unor facilitati pentru pensionari.
MAE avertizeaza ca cetatenii romani din strainatate isi vor putea exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare din 30 noiembrie doar daca dovedesc ca au domiciliul sau resedinta in tara in care se afla, astfel ca romanii aflati in alta tara ca turisti sau cu afaceri nu pot vota.
Vom reveni asupra acesteia printr-o initiativa legislativa pe care o vom promova in regim de urgenta si prin care vom reveni", a sustinut Toader.
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. Dobanda mai redusa, dar si imputinarea actelor necesare obtinerii unui credit sunt principalele gaselnite pentru atragerea clientilor.
Activitatea privata a luat amploare in multe domenii, tot mai multi galateni decizindu-se sa-si deschida o afacere pe cont propriu.
Cu toate ca bancherii recomanda ca imprumutul sa se faca in moneda in care clientul este remunerat, doljenii prefera creditele imobiliare in valuta.
Atat consumatorii, cat si comerciantii ezita sa efectueze operatiuni comerciale in alte tari din UE, in special on-line. ... Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei.
Octavian ANDRONIC) O distinsa doamna, femeie de afaceri respectata, coplesita adeseori de povara responsabilitatii pentru cei peste 1.000 de angajati care nu pot sa se duca acasa cu buzunarele goale in ziua de salariu, mi-a facut la o discutie informala o marturisire cutremuratoare.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Presedintele a condamnat modul in care s-a constituit noul guvern si a repetat ca singura solutie pentru iesirea din criza sunt alegerile anticipate. Va prezentam in continuare discursul presedintelui Traian Basescu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei.
google-analytics.com